"Energija 2018"

Svjetske tvrtke žele surađivati s EP HZ HB

Svjetske tvrtke žele surađivati s EP HZ HB
22.06.2018.
u 09:49
Pogledaj originalni članak

I treći je dan Energe 2018. u Sarajevu potvrdio veliko zanimanje posjetitelja za Elektroprivredu HZ HB. Potencijalni poslovni partneri iz mnogih svjetskih tvrtki iskazali su želju za poslovnom suradnjom i mogućim predstavljanjem svojih projekata u Elektroprivredi HZ HB.

Već sljedeći tjedan dogovorene su prezentacije tih projekata u sjedištu Elektroprivrede. Među mnogim zainteresiranim tvrtkama i institucijama, EP HZ HB će ugostiti Next Çevre, kanadsko Veleposlanstvo u BiH, Novotex d.o.o., KICROHES AR-GE ENERGY, INCO ENGINNERINGS S.R.O., RECCO GROUP. Uz mnoge posjetitelje koji dolaze iz energetskoga sektora, štand EP HZ HB posjetili su i mnogi iz političkog života Bosne i Hercegovine, kao što su predsjedateljica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidija Bradara, Klub HDZ BiH - HNS u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH na čelu s predsjednikom Josom Bagarićem, Mirko Šarović, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u VM BiH.

Energa 2018. potvrdila je svoju važnost kao događaj godine u regiji, a ove godine s posebnim naglaskom na teme iz područja obnovljivih izvora energije.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.