SARAJEVO

Suradnju između Ministarstva civilnih poslova BiH i Ujedinjenog Kraljevstva potrebno proširiti

Suradnju između Ministarstva civilnih poslova BiH i Ujedinjenog Kraljevstva potrebno proširiti
08.12.2021.
u 19:01
Pogledaj originalni članak

Ministrica civilnih poslova BiH Ankica Gudeljević danas je u radni posjet primila ravnatelja Odjela za Europu pri Ministarstvu vanjskih poslova Ujedinjenog Kraljevstva Giles Portmana, veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva u BiH Matthewa Fielda i šeficu političkog odjela Veleposlanstva UK u BiH Helen Flewker. 

Gudeljević je prezentirala nadležnosti Ministarstva nakon čega su joj upućene čestitke za iznimne napore u vezi sa nabavom cjepiva za stanovnike BiH. Također, razmijenjena su iskustva u vezi sa mjerama koje se odnose na pandemiju Covid – 19 i aktualno stanje u BiH glede broja zaraženih, oboljelih, kao i cijepljenih.

Ministrica je izrazila spremnost da se pokrenu inicijative za zaključivanje bilateralnih sporazuma koji su u domeni Ministarstva civilnih poslova, o čemu će biti više riječi na prvom narednom sastanku.

Sugovornici su zaključili da suradnju između Ministarstva civilnih poslova BiH i Ujedinjenog Kraljevstva treba proširiti, čemu će u narednom razdoblju biti posvećena pozornost obje strane, saopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.