STRUČNJAKINJA

Stvari koje trebate znati prije seksa s novim partnerom, evo što muškarci očekuju

Foto: Shutterstock
Stvari koje trebate znati prije seksa s novim partnerom, evo što muškarci očekuju
03.03.2019.
u 19:29
Žene mogu odglumiti orgazam i to muškarac jako dobro zna kao i to da ne mora uvijek doći do vatrometa
Pogledaj originalni članak

Ulazite u novu vezu i ne znate što očekivati od prvog seksa? Teško pitanje i težak odgovor, no kako je seks izuzetno važan dio veze, mnoge žene strahuju da nešto neće izvesti kako treba, pa su zbog toga ukočene, pasivne i od muškarca očekuju da sve napravi... 

Poznata seksualna terapeutkinja Tracey Cox otkriva da su muškarčeve želje prilikom prvog seksa nešto drukčije i da bi mnogi od njih voljeli da taj čin bude maštovit, a partnerica samopouzdana... 

Budite aktivne 
Ne morate izvoditi ekshibicije, ali jednostavno ne ostavljajte baš sve pokrete, poteze i poze za seks u njegovim rukama. 

Ne brinite o svom izgledu 
Skrivanje ispod pokrivača ili gašenje svjetla može stvoriti nelagodnu atmosferu. Isto tako brinući se o celulitu ili tome da niste savršeno depilirani odvest će vam misli od samog čina i nećete moći uživati kako treba. I tako će vas jednom morati vidjeti golu, a najbolje bi bilo da se to dogodi u trenutku kada ugledate i vi njega. Oboje ćete se osjećati bolje.

I on će pogriješiti 
Prvi seks može biti vrlo intenzivno i strastveno iskustvo, ali muškarac također može popustiti pod teretom očekivanja da sve ispadne sjajno ili zbog nervoze. Stoga je potrebno razumijevanje i za nelagodnosti koje se mogu dogoditi kod partnera poput nedostatka erekcije ili preuranjene ejakulacije. Najbolje je da tretirate takvu situaciju kao da se nije ništa ozbiljno dogodilo, a to će mu poslati poruku da ste u seksu otvoreni, iskreni i komunikativni. 

Ne šutite kao riba 
Žene mogu odglumiti orgazam i to muškarac jako dobro zna kao i to da ne mora uvijek doći do vatrometa. Nemojte ga štititi od same sebe praveći se da u svemu uživate, osim ako je to zaista tako.  

Ne pričajte o seksu nakon seksa 
Nemojte nakon seksa tražiti potvrdu jeste li sada vas dvoje par, već ostavite vremenu da pokaže je li on onaj pravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.