GPBiH

Studenti Sveučilišta u Münchenu posjetili Terenski ured Sjeveroistok Bijeljina GPBiH

gpbih
gpbih
29.03.2017.
u 17:03
Pogledaj originalni članak

Studenti Odsjeka za povijest Istočne i Jugoistočne Europe Sveučilišta u Münchenu su danas posjetili Terenski ured Sjeveroistok Bijeljina. Prezentaciju organizacije, rada i nadležnosti GPBiH na sjeveroistočnom dijelu bh. granice su održali pomoćnik načelnika TU Sjeveroistok Bijeljina Drago Zovko i inspektorica za granične provjere Marija Benković.  Skupinu studenata koji istražuju politiku, povijest, kulturu, gospodarstvo i granice u Jugoistočnoj Europi predvodio je dr. Heiner Grunert, docent. 

„Zahvaljujem pripadnicima TU Sjeveroistok Bijeljina na izuzetnoj prezentaciji koju će studenti moći koristiti za znanstvene radove i tekstove u interdisciplinarnom časopisu koji radimo. Veoma sam zahvalan na srdačnoj dobrodošlici, organizaciji i stručnosti koju su iskazali domaćini“, istaknuo je dr. Grunert. 

Predstavnici GPBiH studentima su odgovarali na brojna pitanja o problemima u radu pripadnika GPBiH, suradnji s kolegama iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, refleksiji migracijske krize u regiji na BiH i dr., priopćeno je iz Granične policije BiH. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.