obuka

Stručno usavršavanje 19 policijskih službenika GPBiH u Mostaru

Stručno usavršavanje 19 policijskih službenika GPBiH u Mostaru
17.05.2022.
u 17:55
Obuku "Sigurnost zračnih luka i analiza sumnjivoga ponašanja na zračnim lukama" provest će eksperti iz navedene oblasti iz Republike Francuske uz stručnu podršku policijskih službenika GPBiH
Pogledaj originalni članak

Direktor Granične policije (GP) BiH Zoran Galić sastao se s izaslanstvom Veleposlanstva Francuske u BiH koju je predvodila veleposlanica Christine Toudic i direktorom Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Markom Vujevićem, a u povodu početka obuke "Sigurnost zračnih luka i analiza sumnjivog ponašanja na zračnim lukama".

Riječ je o programu stručnog usavršavanja za 19 policijskih službenika Granične policije BiH, priopćeno je iz ove policijske agencije.

Obuku "Sigurnost zračnih luka i analiza sumnjivoga ponašanja na zračnim lukama" provest će eksperti iz navedene oblasti iz Republike Francuske uz stručnu podršku policijskih službenika GPBiH u prostorijama Agencije za školovanje i stručno usavršavanje, te prostorijama Granične policije BiH u Zračnoj luci Mostar.

Direktor GPBiH Zoran Galić kazao je kako je u pogledu sigurnosti zračnih luka ovo jako važna obuka.

"Samo značajnim ulaganjem u edukaciju, usavršavanje i materijalno-tehničku opremljenost možemo ići u korak s primjenom najmodernijih praksi koje nam dolaze iz zemalja Europske unije. S tim u vezi, rekao bih da nas upravo ovakve obuke dovode u situaciju da naše sveukupne aktivnosti podignemo na višu razinu, naravno na zadovoljstvo građana BiH i svih onih koji dolaze u BiH", kazao je Galić.

Uputio je zahvalu Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova te naglasio da pruža izvrsne uvjete za obuku, dok je kolegama poručio da kvalitetno upiju znanje, jer Francuska, kao zemlja, igra važnu ulogu u svjetskim razmjerima kada je riječ o sigurnosti.

"Posebna nam je čast i zadovoljstvo učiti od najboljih", zaključio je Galić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.