kreativno

Što pokloniti kada idete u goste, a da nije alkohol?

Što pokloniti kada idete u goste, a da nije alkohol?
13.12.2019.
u 16:50
Najbolji pokloni ne dolaze samo u bocama
Pogledaj originalni članak

Uvijek su nas učili da je nepristojno dolaziti gostima na vrata bez nekog poklona. Nakon toga naučili su nas da je to uglavnom neko alkoholno piće, kava ili bombonjera. Potrudite se da vaš poklon domaćinu bude zanimljiviji i kreativniji, savjetuje huffpost.com

Doručak za jutro nakon

Pomognite ublažiti mentalno opterećenje druženja na zabavi brinući se za doručak sljedećeg jutra. Osim izleta u vašu lokalnu pekarnicu, razmislite o smjesi za palačinke, štrudli od jabuka ili borovnica.

Najljepše cvijeće

Domaćici donesti najljepše cvijeće koje ste pronašli u cvijećarnici, a ako želite biti još kreativniji poklonite joj neku biljku u tegli kao što je fikus, sukulent i slično.

Vrč za kavu

Neka se vaš domaćin osjeća posebno kada skuha kavu - poklonite mu neki dobar vrč za kavu interesantnog izgleda.

Sol za pranje suđa

Nakon što vi odete kući siti i sretni, vaš domaćin ostaje sat, dva u kuhinji i čisti sve što ste pojeli i popili. Zato osigurajte da to napravit brzo i kvalitetno - poklonite im posebna sredstva za čišćenje, sol za pranje suđa i slično.

Krpa za kruh

Neka odmah iskoriste vaš dar. Ova deka za zagrijavanje kruha čuva vaš omiljeni kruh toplim i svježim puno duže od obične krpe. Zagrijte ju u mikrovalnoj, stavite svoj kruh u deku i omotajte.

Topla čokolada ili čaj

Neka se nakon vašeg druženja malo opuste uz šalicu tople čokolade ili čaja.

Društvene igre

Savršen poklon za poticanje razgovora. Čak i najbolja večera može imati neugodnu tišinu. Nemojte dozvoliti da dođe do toga - društvene igre su pravo riješenje za razbijanje monotonije i dosade.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.