Vlada HNŽ-a očitovala se na amandmane

Stečeni uvjeti za skupštinsko izjašnjavanje o Zakonu o oružju i streljivu u HNŽ-u

Stečeni uvjeti za skupštinsko izjašnjavanje o Zakonu o oružju i streljivu u HNŽ-u
12.04.2017.
u 16:11
Pogledaj originalni članak

Na današnjoj, 46. sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije očitovala se na amandmane na Prijedlog zakona o oružju i streljivu u HNŽ-u, čime su stečeni uvjeti za skupštinsko izjašnjavanje o tom zakonu.

S ciljem osiguranja uvjeta za održivu uporabu voda u oblastima čiji razvitak ovisi od interesa tržišta, Vlada je usvojila Nacrt plana navodnjavanja poljoprivrednih površina na području Hercegovačko-neretvanske županije, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Na prijedlog Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi usvojena je Odluka o davanju suglasnosti na Nacrt sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Francuske o zapošljavanju članova obitelji diplomatskih i konzularnih predstavnika. Također, usvojene su odluke o načinu utroška 200.000,00 maraka utvrđenih Proračunom za javno-zdravstvenu djelatnost, odnosno preventivne, protuepidemijske i DDD mjere o davanju suglasnosti Ministarstvu za pokretanje postupka javne nabave i plaćanja roba za proljetnu fazu obveznog preventivnog sustavnog deratiziranja na području Županije.

Iz resora Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša, Vlada je usvojila Nacrt plana upravljanja za J.P. Park prirode "Hutovo blato".

Usvojen je također i redoviti mjesečni Zaključak o usklađivanju rashoda s prihodima i Operativni plan za travanj 2017. godine.

Na prijedlog Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo, usvojeno je Izvješće o prikupljanju i korištenju sredstava ostvarenih temeljem posebne naknade za zaštitu i spašavanje od prirodnih i drugih nesreća te Izvješće o radu Županijskog stožera civilne zaštite za 2016. godinu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.