Stanivuković izazvao veliku polemiku

Skandal s "bubicom": Slučajno ili namjerno ostavljeno na reveru?

Foto: NN
Skandal s "bubicom": Slučajno ili namjerno ostavljeno na reveru?
23.04.2021.
u 20:00
Željka Cvijanović izjavila je da je nezamisliv skandal koji je izazvao gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković kada je na sastanak s rukovodstvima RS i Srbije ušao s "bubicom",
Pogledaj originalni članak

Bubica koju je jučer tijekom sastanka s rukovodstvom Republike Srpske i Srbije na svom odijelu imao Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke izazvala je veliku polemiku.

Stanivuković se jučer u Banskom dvoru sastao s Aleksandron Vučićem, predsjednikom Srbije, Miloradom Dodikom, predsjedateljem Predsjedništva BiH i Mladenom Ilićem, predsjednikom Skupštine grada Banja Luka.

Bubica koja se videla na Stanivukovićevom odijelu izazvala je veliku polemiku. 

Postoji više verzija priče, jedni tvrde da gradonačelnik nije bio ozvučen, te mu je ostala na reveru jer je prije sastanka bio na snimanju spota povodom Dana grada.

Nezavisne novine neslužbeno doznaju kako je i Stanivuković prilikom opomene rekao da se bubica na odijelu našla slučajno, te nije to namjerno uradio.

Je li gradonačelnik Banja Luke htio snimiti razgovor tijekom sastanka nije poznato.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je za Srnu da je nezamisliv skandal koji je izazvao gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković kada je na sastanak s rukovodstvima RS i Srbije ušao s "bubicom", ističući kako je to sramota za Banja Luku i njene građane.

“Je li u pitanju samo bruka, nepoštivanje institucija i dužnosnika Srbije i Srpske, ili je budalasta dječija igra spremljena za nastavak virtualnog života gradonačelnika jer o konkretnim stvarima ništa ne zna, čemu smo svjedočili na sastanku s gradonačelnikom, ili je posao obavljan za neku stranu službu, to se treba ispitati”, istaknula je Cvijanović.

Upitana da prokomentira skandal s "bubicom", Cvijanović je rekla kako je činjenica da je tako nešto nezamislivo u ozbiljnoj komunikaciji ozbiljnih ljudi i naglasila da je to bacilo tamnu sjenu na lijepe događaje i dobre planove.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.