objavila na facebooku

Sanela Prašović-Gadžo: SBB je politički pravac koji sam odabrala

Sanela Prašović-Gadžo: SBB je politički pravac koji sam odabrala
06.07.2018.
u 15:06
Pogledaj originalni članak

Na svom Facebook profilu novinarka Sanela Prašović-Gadžo i službeno je sinoć priopćila da će se ubuduće baviti politikom, prenosi Avaz.

Njen status prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji...

Želim vas informirati da sam danas zatvorila jedan dio svog života i otvorila drugi. Nakon mnogo razmišljanja, donijela sam odluku da moj budući angažman bude vezan za politiku.

A moj izbor je SBB - Savez za bolju budućnost ... jer vjerujem i želim se boriti za bolju budućnost za našu djecu i za sve nas koji želimo živjeti u BiH. Za nas koji nemamo drugu domovinu.

Dakle, moj izbor je podržati lidera kakav je Fahrudin Radončić jer vjerujem da njegove životne i poslovne reference potvrđuju da je on osoba koja može BiH donijeti dobro. Vjerujem da uspješni zajedno okupljeni mogu donijeti uspjeh i našoj državi.

Pišem ovaj post da bih unaprijed zaustavila sve spekulacije zbog mog večerašnjeg pojavljivanja na Konvenciji SBB-a u Domu mladih. Od danas nećete više gledati serijal "Interview20" na BHT1.

To smo završili.

Želim ovdje zahvaliti kolegama i prijateljima iz BHRT-a na šest godina dugoj odličnoj suradnji. Volim vas. U mom ste srcu i uvijek ćete tu ostati.

Politika je od danas dio mog života. I SBB je politički pravac koji sam odabrala na putu stvaranja bolje BiH.

Sve vas koji ste iz drugih političkih stranaka, a koji ste mi ovih dana upućivali poruke podrške da uđem u političke vode bez obzira na moj izbor političke stranke, vama želim posebno zahvaliti.

Idemo dalje.

Molim vas sve da poštujete moj izbor – napisala je Sanela Prašović-Gadžo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.