usora

Radni sastanak načelnika policijskih uprava i komandira policijskih stanica na području ZDŽ

Radni sastanak načelnika policijskih uprava i komandira policijskih stanica na području ZDŽ
01.01.2017.
u 17:30
Pogledaj originalni članak

Policijski komesar MUP-a Zeničko-dobojske županije, Semir Šut održao je u Usori radni sastanak sa načelnicima policijskih uprava, komandirima policijskih stanica na području ZDŽ i šefovima organizacionih jedinica u Odjelu kriminalističke policije, na kojem je razgovarano o stanju sigurnosti na području Zeničko-dobojske županije za razdoblje siječanj - prosinac 2016. godine, i analizirano aktualno stanje sigurnosti.

U tom kontekstu su prezentirani i detaljno analizirani izvještaji o svim aktivnostima koje su poduzimane u izvještajnom razdoblju po svim segmentima iz nadležnosti policije.

„Prezentirani podaci mogu biti bolji i u idućem razdoblju poduzimati će se konkretne mjere i radnje, koje su rezultat određenih analiza i procjena, s ciljem poboljšanja postojećeg stanja i postizanja još boljih rezultata. Naložene mjere moraju biti poduzete profesionalno i efikasno, i od rukovodnih policijskih službenika zahtijevamo krajnje odgovoran i ozbiljan pristup u postupanju i rukovođenju, u okviru utvrđenih nadležnosti, kako bi se adekvatno reagiralo na sve eventualne sigurnosne rizike i pojave, a pripravnost i preventivne mjere, u kontekstu aktualnih dešavanja u regiji, podigle na najviši nivo“, istakao je komesar Semir Šut.

Sastanku je u drugom dijelu prisutvovao i premijer Zeničko-dobojske županije Miralem Galijašević, koji je čestitao pripadnicima policije ZDŽ na zalaganju i odličnim rezultatim. Prisutnim se obratio i ministar unutarnjih poslova

Vlade ZDŽ Nikola Arsenić, koji se u svom izlaganju osvrnuo na najznačajnije projekte koji su obilježili 2016. godinu, kada je u pitanju rad i djelovanje Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.