ISPROBAJTE!

Profesionalna čistačica savjetuje: 'S ovim ćete trikom očistiti pećnicu u samo 10 minuta!'

Foto: shutterstock
Profesionalna čistačica savjetuje: 'S ovim ćete trikom očistiti pećnicu u samo 10 minuta!'
01.04.2022.
u 07:16
Lucy redovito na svojim društvenim mrežama objavljuje savjete i trikove za jednostavno i brzo čišćenje
Pogledaj originalni članak

Mnogim ljudima nije najdraža stvar na svijetu čistiti pećnicu. Iz tog razloga, jedna profesionalna čistačica smislila je pametan i isplativ način da se riješite zagorjelih mrlja u samo deset minuta, prenosi The Sun.

- Crne mrlje najbolje se rješavaju toplinom i strugačem za pećnicu - objasnila je Lucy, koja redovito na svom Tik Tok profilu @cleaningwithlucy.x i Facebook profilu objavljuje razne savjete i trikove za čišćenje. 

Prema njezinom savjetu, potrebno je uključiti pećnicu na najveću temperaturu, i zatim ponavljati postupak dok ne bude čista. Da bi pećnica bila blistavo čista, morat ćete isprobati 'dvosmjerni' pristup, odnosno morat ćete koristiti metodu topline da biste se riješili ugljičnih mrlja, i proizvod za uklanjanje masnoće.

Što se tiče čišćenja rešetki pećnice, Lucy je otkrila jednako jednostavan i brz način da izgledaju poput novih. 

- Zaista ih samo ostavite vani u travi preko noći i obrišete ujutro bez ribanja - napisao je oduševljeno na Facebooku jedan njezin pratitelj.

- Ne morate potrošiti ništa novaca, a odlično djeluje! - komentirao je drugi pratitelj. Treći je dodao da trik djeluje i da mast stvarno padne s rešetki sama od sebe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.