sastanak

Prijam za futsal reprezentaciju OSBiH u Ministarstvu obrane BiH

Prijam za futsal reprezentaciju OSBiH u Ministarstvu obrane BiH
12.06.2017.
u 13:15
Pogledaj originalni članak

Ministrica obrane Bosne i Hercegovine Marina Pendeš i zamjenik ministra obrane za politiku i planove Sead Jusić primili su danas futsal reprezentaciju Oružanih snaga BiH koja je osvojila prvo mjesto na regionalnom prvenstvu u malom nogometu u okviru „9. CISM FUTSAL Cup for Peace 2017.“, koje je održano u Postojni, Republika Slovenija, od 22. do 26. svibnja.

Pendeš je čestitala toj reprezentaciji na osvojenom prvom mjestu i zahvalila im se na izvanrednom rezultatu koji su ostvarili.

Jusić je kazao kako je promocija sporta u Oružanim snagama BiH jako važna, te naglasio kako je futsal reprezentacija dostojno predstavila ne samo OS i MO, nego i cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Prijamu za članove futsal reprezentacije OSBiH prisustvovao je i načelnik Zajedničkog štaba OSBiH general pukovnik Anto Jeleč, koji je čestitao futsal reprezentaciji.

Članovi futsal reprezentacije OSBiH su zahvalili na prijamu u Ministarstvo obrane, te su naglasili značaj svih uspjeha koje je ta reprezentacija postigla, posebno su istakli dobre međusobne odnose i timsku igru i činjenicu  da se svi oni „osjećaju kao jedna velika porodica.“

Futsal reprezentacija OSBiH  osvojila je prvo mjesto na „ 9. CISM  Futsal Cup for Peace 2017. “, nakon što je u finalnoj utakmici  pobijedila ekipu Oružanih snaga R Hrvatske rezultatom 3:1 nakon izvođenja penala, a za najboljeg igrača turnira proglašen je nogometaš ekipe Oružanih snaga BiH poručnik Kristijan Pantić, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MOBiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.