Banjolučanin u šoku

Preživio napad medvjeda: "Zaledio sam se, krenuo je prema meni i udario me u rebra"

Foto: RAS Srbija
Preživio napad medvjeda: "Zaledio sam se, krenuo je prema meni i udario me u rebra"
24.07.2017.
u 15:15
Kad me udario, uspio sam nekako ustati i pobjeći prema glavnom putu, a on se izgubio u šumi - ispričao je Kasapović.
Pogledaj originalni članak

Mile Kasapović iz Rekavica kod Banja Luke jedva je preživio kad ga je u blizini obiteljske kuće napao, niti manje niti više, nego  medvjed. Kasapović priča da je krenuo prema trgovini kada se pojavio medvjed i krenuo prema njemu, piše Blic.rs. 

- Taj trenutak se ne može opisati riječima... Jednostavno se zaledite u mjestu. Medvjed je krenuo prema meni i na kraju me udario u rebra - ispričao je Mile trenutak, koji, kako kaže, nikad neće moći zaboraviti.

Mile je, kako priča, tek izašao iz kuće, prošao 50-tak metara kada ga je medvjed zaskočio. 

- Nije to bio manji medvjed, već krupna zvijer. Kad me udario, uspio sam nekako ustati i pobjeći prema glavnom putu, a on se izgubio u šumi - ispričao je Kasapović.

Tu priči nije kraj, jer je isti medvjed naknadno posjetio imanje Kasapovića te se okupao u njihovom dvorištu.

- Kako su velike suše napunili smo burad s vodom a medvjed je došao i sinoć poput čovjeka okupao se u jednom buretu, a zatim mirno otišao - priča Mile.

Mještani Rekavica kažu da ih je zbog svega što se događa strah, jer očito je da su se medvjedi spustili do kuća koje su uz sami put i napadaju sve što im se nađe na putu, pa i ljude.

- Strah je veliki... Evo, mi smo odmah uz glavni put, a susjed je napadnut stotinjak metara odavde. Nešto se pod hitno mora učiniti, inače će se dogoditi tragedija - izjavila je za Blic mještanka Rekavica.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.