TALIJANSKI DRŽAVLJANI

Preminuo je 57-godišnji menadžer, u njegovom društvu bio je i bivši senator Mancuso

Foto: Luka Safundžić/Facebook
Preminuo je 57-godišnji menadžer, u njegovom društvu bio je i bivši senator Mancuso
13.08.2019.
u 17:56
Svi stradali su iz talijanskog mjesta Sant'Agata di Militello na Siciliji.
Pogledaj originalni članak

PU splitsko-dalmatinska zaprimila je danas oko 10,10 sati informaciju da je kapetan najavio uplovljavanje u hvarsku luku broda na kojem je pronađen mrtav muškarac. 

Svi stradali su iz talijanskog mjesta Sant'Agata di Militello na Siciliji. Preminuli muškarac je 57-godišnji menadžer Eugenio Vinci, a u njegovu društvu na brodu je i bivši senator Bruno Mancuso, sadašnji gradonačelnik tog grada u blizini Messine. 

Mancuso je oženjen Manuelom Fiasconarom i otac je jednog djeteta.

Na istom su brodu bile i druge osobe koje su zbog lošeg zdravstvenog stanja hitno helikopterima prebačene u splitsku bolnicu. Dvoje djece hospitalizirano je i na Odjelu za pedijatriju i njihovo stanje je teže. Od troje odraslih osoba jedna će žena biti zadržana na liječenju.

- Radi se o unosu toksina u organizam, da li preko usta ili disanjem, teško mi je reći. Obrada je u tijeku, koja ide u dva smjera: infektivna, na viruse i bakterije i toksikološka analiza krvnih uzoraka. Osnovni nalazi su u granicama normale, za konačne treba sačekati par sati jesu li pozitivni na viruse, te do večeras za toksikološke nalaze. Javnosti ćemo ih prezentirati sutra ujutro. To je o ovih troje koji su kod nas. Nalazi ovo dvoje djece na Firulama lošiji su i oni su na JIL-u Klinike za dječje bolesti – izjavio je dr. Ledina.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.