MOSTAR

Predsjednik HDZ-a BiH Čović razgovarao o pripremi izbora sa izaslanstvom Županijskog odbora HNŽ-a

Predsjednik HDZ-a BiH Čović razgovarao o pripremi izbora sa izaslanstvom Županijskog odbora HNŽ-a
11.05.2022.
u 12:59
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović održao je danas radni sastanak sa izaslanstvom Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru.

Razgovarano je o predstojećim Općim izborima u BiH, aktivnostima Županijskog odbora Hercegovačko-neretvanske županije, te svih općinskih i gradskih odbora.

Aktivnosti i planove predviđene do listopada, kao i aktualnu političku situaciju prezentirao je Stjepan Bošković, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ. Predsjednici općinskih i gradskih odbora HDZ-a BiH, također su izvjestili o stanju u svojim sredinama, ističući svoje komentare na aktualne prilike, ali i planove i projekte u svojim sredinama.

HDZ BiH sa partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora mora uvjerljivo dobiti povjerenje na Općim izborima u svim sredinama gdje su Hrvati većina na području Hercegovačko-neretvanske županije, istaknuto je. Također, razgovarano je i o koaliranju sa strankama Hrvatskog narodnog sabora, pri čemu je naglašena otvorenost za suradnju.

Postavljeni ciljevi su ostvarivi, uz aktivno zalaganje svih stranačkih organizacija, izbornih stožera kao i svakog pojedinca.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.