čitluk

Potpisan ugovor o rekonstrukciji ceste Gornja Blatnica – G. Hamzići

Potpisan ugovor o rekonstrukciji ceste Gornja Blatnica – G. Hamzići
29.03.2018.
u 11:09
Pogledaj originalni članak

Zahvaljujući zauzimanju Općine Čitluk i Ministarstva prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije, proteklih petnaestak godina na području čitlučke općine proširene su i rekonstruirane brojne postojeće, ali i izgrađene neke potpuno nove lokalne prometnice, što je pridonijelo osjetnom povećanju sigurnosti svih sudionika u prometu na području Brotnja.

Tako je u utorak 27. ožujka u zgradi Općine Čitluk potpisan još jedan vrlo značajan ugovor vezan uz unapređivanje prometne infrastrukture u toj općini.

Prometna lokalna cesta

Riječ je, naime, o ugovoru o izvođenju prve faze radova na proširenju i rekonstrukciji izuzetno bitne i prometne lokalne ceste na potezu Gornja Blatnica – Gornji Hamzići, koji su potpisali načelnik općine Čitluk Marin Radišić i Ivica Dodig, direktor tvrtke Kopex Dodig d.o.o. Čitluk.

Prva faza radova

Ugovor je potpisan u uredu čitlučkog načelnika, a predmet potpisanog ugovora, sklopljenog nakon provedbe otvorenog postupka javne nabave, jest izvođenje radova prve faze rekonstrukcije ceste Gornja Blatnica – Gornji Hamzići.

Doznali smo također i da ukupna vrijednost ugovorenih radova na rekonstrukciji te prometnice iznosi 76.444,88 konvertibilnih maraka, a izvođač se ugovorom obvezao kako će sve ugovorene radove, koji su predmet ovog ugovora, izvesti u roku od četrdeset i pet kalendarskih dana od dana početka radova.

U svakom slučaju, okončanjem ovih radova uvelike će se poboljšati i sigurnost i kvaliteta prometa na ovoj dionici. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.