SAMA SE RAZOTKRILA

Poslala dečku seksi fotografije, a on zbog ovog detalja otkrio da ga vara

Poslala dečku seksi fotografije, a on zbog ovog detalja otkrio da ga vara
22.05.2017.
u 19:00
Djevojka je svome dečku slala svoje fotografije iz hotelske sobe sa službenog puta, no poslala je više nego što je trebala
Pogledaj originalni članak

Nevjera je sama po sebi grozna stvar, a kada se otkrije, situacija postane još gora. A jedna je djevojka, i ne sluteći, sama svome dečku otkrila da ga vara.

Ona je, naime, otišla na poslovni put, a svom je dečku rekla da na putovanje ide sama. Kada je stigla u hotelsku sob,u počela mu je slati svoje seksi fotografije, no jednu stvar nije primijetila. Na jednoj se fotografiji u uglu nalazio kovčeg, a njezin dečko odmah je prepoznao da ona nema takav kovčeg za prtljagu. Kada ju je upitao koji joj je broj sobe i je li sama na putovanju, ona mu je rekla da jest i dala broj sobe, no onda je uslijedio još veći šok.

Osoblje hotela mladiću je reklo da njegova djevojka Jackie nije prijavljena u njihovu hotelu.

– Pitao sam je li Tom prijavljen i oni su me prespojili s tvojom sobom. Ne mogu vjerovati da misliš da sam toliko glup – napisao joj je dečko kada je otkrio istinu.

– Otišla si na put sa šefom, a meni si rekla da ideš sama. Znao sam da se nešto događa između vas. Kada se vratiš sve tvoje sr... će te čekati u kantama za smeće ispred stana – napisao joj je razočarani dečko. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.