Posavska večer u Hercegovini

Posavinu i Hercegovinu povezuje istinsko prijateljstvo

Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
Posavska vecer
14.04.2016.
u 10:25
Postala je tradicija da Posavina gostuje u Hercegovini u vrijeme Mostarskog sajma gospodarstva, dok Hercegovina posjećuje Posavinu u vrijeme Dana filma
Pogledaj originalni članak

Sinoć je u hotelu Mostar održana Posavska večer u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2016. na kojoj su kroz različite sadržaje predstavljeni običaji, kultura i tradicija Bosanske Posavine.

Posavska županija četvrtu godinu za redom je suorganizator Posavske večeri u Hercegovini zajedno s vladom Brčko distrikta.

Postala je tradicija da Posavina gostuje u Hercegovini u vrijeme Mostarskog sajma gospodarstva, dok Hercegovina posjećuje Posavinu u vrijeme Dana filma.

Na Posavskoj večeri nazočilo je visoko izaslanstvo HDZ BiH predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem, prisutni su bili i gospodarstvenici iz Posavine i Hercegovine te predstavnici svih institucija vlasti, kako Posavske, tako i županija Hercegovačko neretvanske i Zapadnohercegovačke, i svih razina vlasti.

Uzvanicima su se obratili predsjednici Vlada županije Posavske Marijan Klaić i gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić. Dok su s druge strane suorganizatori predsjednici Vlada ŽZH Zdenko Ćosić i HNŽ-a dr. Nevenko Herceg također pozdravili ovakav vid druženja i suradnje. U ovom odnosu suradnja i večeri druženja od ove godine pridružila se i Vlada Hercegbosanske županije, a kao izaslanik predsjednika Vlade Draška Dalića, nazočnim se obratio ministar u Vladi, Darinko Mihaljević.

Predsjednici Vlada razmijenili su darove te nazočne pozdravili prigodnim riječima.

Izraženo je zadovoljstvo što ovakvo druženje Posavljaka i Hercegovaca traje već četvrtu godinu, što je dokaz kako Posavinu i Hercegovinu povezuje istinsko prijateljstvo koje je potvrđeno bezbroj puta, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JV
Josip_V
05:34 15.04.2016.

Hercegovci ih prodali 92 a sada prijatelji, koja notorna laž