Prognoza vremena

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana
01.11.2015.
u 11:52
Pogledaj originalni članak

Danas se u BiH očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren, a na trenutke i pojačan istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 14, na jugu zemlje od 14 do 19 stupnjeva. 

Prognoza za ponedjeljak

U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama prije podne će biti magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 2 i 3, na jugu zemlje od 4 do 9, a najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 14, na jugu zemlje od 15 do 19 stupnjeva.

Prognoza za utorak

U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama prije podne će biti magle. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 1 i 4, na jugu zemlje od 5 do 9, a najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 16, na jugu zemlje od 16 do 19 stupnjeva.

Prognoza za srijedu

U Bosni po kotlinama će biti magle ili niskih oblaka, koja se mjestimično može zadržati veći dio dana. U ostalim dijelovima sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje od 6 do 11, a najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 17, na jugu zemlje od 16 do 21 stupanj, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.