na poligonu OŠ Žepče

Počeo malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče

Počeo malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče
20.07.2022.
u 15:40
Pogledaj originalni članak

Na poligonu OŠ Žepče počeo je 11. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče.

Turnir je svečano otvorio općinski načelnik Mato Zovko zaželivši svima puno sreće i porukom da svi igraju fair-play igru.„Nadam se da ćemo iduće godine imati više prijavljenih ekipa, jer se mi svi zajedno trudimo da svake godine turnir bude što bolji, i bolji“ rekao je općinski načelnik.

 Svaki dan će biti igrano po 5 ili 6 utakmica. Istovremeno od četvrtka kreće i otvoreni turnir. Kombinacija utakmica će biti jednog i drugog turnira.

Novost na ovogodišnjem turniru je da se utakmice igraju na renoviranoj podlozi. U tijeku su radovi na sanaciji tribina i postavljanju nove suvremene podloge koja će priuštiti poseban ugođaj kako igračima na terenu tako i navijačima na tribinama.

Kao i svake godine, Sportski savez općine Žepče organizirasada već tradicionalni Malonogometni turnir MZ. Pravo prijave ekipe na ovom turniru su imale sve registrirane mjesne zajednice općine Žepče.

Ovim ljetnim turnirom mjesne zajednice se predstavljaju kroz druženje i sport.

Odziv i broj prijavljenih ekipa za Turnir koji se ove godine igra po jedanaesti put je veoma pozitivan, a svoje ekipe su prijavile ukupno 22 mjesne zajednice.

Na turniru će biti odigrano ukupno 70 utakmica, a to su utakmice i MZ-a i turnira otvorenog tipa. Na MZ se prijavilo 22 ekipe raspoređene u 5 skupina, dvije skupine su sa po 5 ekipa i tri skupine sa po četiri ekipe.
Na otvorenom tipu turnira se prijavilo 13 ekipa.

Finale turnira je planirano za 12.8.2022. godine.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.