OPREZ!

Ovo su problemi u braku koje zaista ne biste trebali ignorirati

Ovo su problemi u braku koje zaista ne biste trebali ignorirati
28.01.2019.
u 08:45
Imati osobu na koju se možete uvijek osloniti i koja vam je oslonac u svakoj situaciji, jedna je od prednosti veze i braka.
Pogledaj originalni članak

U svakoj vezi, braku ima određenih problema. Niti jedna veza nije savršena, no neki problemi u vezi zaista alarmantni i ne biste ih trebali ignorirati. Evo koji su... 

Osjećate se anksiozno u blizini partnera

U vezi biste trebali osjećati sreću, mir i sigurnost. Ako osjećate nemir kada idete kući ili kada ste u blizini svog partnera ili partnerica, to je znak da biste trebali razmisliti o tome je li ostanak u toj vezi zaista dobra odluka. 

Osjećate se usamljeno čak i kada ste zajedno

Osjećaj usamljenosti dok ste s osobom s kojom ste u vezi, zaista nije ugodan. 

Razgovor o financijama uvijek se pretvori u svađu

Financije su, nakon prijevare, jedna od najčešćih razloga razvoda. Ako i vi ne možete ovu temu dovršiti u miru, vjerojatno vam prijeti prekid odnosa. Ali svakako pokušajte pronaći način za razgovor i na ovu temu. 

Osjećate se kao terapeut, ne kao bračni partner

Imati osobu na koju se možete uvijek osloniti i koja vam je oslonac u svakoj situaciji, jedna je od prednosti veze i braka. Ali ako se radi o određenim psihičkim problemima, krizama osobnosti i sl, vi ne biste trebali riješavati te problem već liječnik. Vi kao partner možete biti podrška, ali ne bi se trebalo zaboraviti i da ste partneri u - vezi. 

Ne možete zajedno donijeti odluku

Velike životne odluke svakako zahtijevaju više analiziranja i dogovaranja, no možete li zajedno donijeti neke lakše odluke? Manje bitne? Ako je i to problem, čini se kako imate većih problema, barem u vašoj vezi. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.