nisu im baš nešto

Ovo su poze koje žene nimalo ne vole

Foto: Shutterstock
Ovo su poze koje žene nimalo ne vole
15.07.2017.
u 21:42
Mnogo poza je neudobno i žene ih ne preferiraju, iako su vrlo česte među parovima.
Pogledaj originalni članak

Ima jako puno različitih poza među kojima parovi mogu pronaći one najbolje za njih. Misionarski položaj je najčešći položaj u seksu, a ženama je posebno omiljen. Istovremeno, mnogo poza je neudobno i žene ih ne preferiraju, iako su vrlo česte među parovima. 

Evo o kojima je riječ....

69

Ovo je poza koja možda većini muškaraca izgleda vrlo privlačno, no, čini se kako je žene baš i ne preferiraju. Seks bi trebao biti ugodan i opuštajuć, posebice oralni. Ali za ženu koja je gore, to sigurno nije. 

Pod tušem

Seks pod tušem može biti nezgodan. Skliska površina, neodgovarajuća temperatura vode, prskanje vode u oči... Kako god bilo, i seks pod tušem se svrstao na listu nepoželjnih kod žena.

 Obrnuta "kaubojka"

Žene preferiraju biti u poziciji da su gore dok muškarac ležina leđima. U ovoj pozi najčešće doživljavaju orgazme. I dok je za muškarce poza "obrnute kaubojke", itekako primamljiva, ženama baš i nije. Na ovaj nema dovoljno stimulacije klitorisa i orgazam će češće izostati te ovu pozu izbjegavaju. 

Stajanje na nogama 

Seks "s nogu" može za žene biti vrlo neudoban i neprivlačan. žena se mora pridržavati za neku površinu, nerijetko uopće u ovoj pozi ne može doživjeti orgazam niti se pošteno opustiti. Ovo je još jedna od poza koju žene žele izbjegavati. 
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.