REVOLUCIONARNO RJEŠENJE?

Ovaj lijek za impotenciju funkcionira 12 puta brže od Viagre

Ovaj lijek za impotenciju funkcionira 12 puta brže od Viagre
08.01.2018.
u 15:45
Posljednja istraživanja pokazala su da mazanje penisa s novom formulom daje 10 puta više šansi za izlječenje od impotencije.
Pogledaj originalni članak

Doktori su pronašli novo rješenje za jedan od vrlo čestih problema kod sve šire populacije muškaraca razne dobi - erektilne disfunkcije.

Radi se o antiimpotentskom gelu s eksplozivom!  Posljednja istraživanja pokazala su da mazanje penisa s novom formulom daje 10 puta više šansi za izlječenje od impotencije.

Radi se, naime, o nitroglicerinu koji izgleda poput obojene tekućine, a može eksplodirati ako se koriste prevelike količine!

Gel funkcionira 12 puta brže od Viagre, otpuštajući dušikov oksid nakon nanošenja što širi krvne žile i povećava dotok krvi u penis.

Kao konačni rezultat istraživanja, pokazalo se da je korištenje gela kod jednog od 4 ispitanika poboljšalo erektilnu funkciju, piše thesun.

Znanstvenici planiraju daljnja istraživanja, a gel se očekuje u prodaju već sljedeće godine za samo 1 dolar!

Ovo bi moglo biti novo revolucionarno rješenje u liječenju problema zbog kojeg je neugodno mnogim muškarcima, ali žene oprez. Pazite da vam vaši muškarci nakon mazanja ne eksplodiraju!

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.