INTERA

Organizira se obuka iz osnova modeliranja u SolidWorks-u

Organizira se obuka iz osnova modeliranja u SolidWorks-u
19.06.2017.
u 15:07
Pogledaj originalni članak

INTERA Tehnološki park i Centar za tehničku kulturu Mostar organiziraju obuku iz osnova modeliranja u SolidWorks-u.
Obuka traje 36 školskih sati, a program obuke obuhvaća sljedeće tematske cjeline:

1. Uvod - Osnovni principi modeliranja u Solid Works-u
2. Crtanje u 2D - SKETCH
3. Crtanje u 3D - FEATURES
4. Izrada crteža - DRAWING
5. Rad sa sklopovima - ASSEMBLY

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail prijave@intera.ba do 30. lipnja 2017. godine, a više informacija o samom programu rada se mogu dobiti putem maila ili na kontakt telefon 063 282 733.

Upotrijebite najmoćnije alate za izradu besprijekornih proizvoda.

Obuka je namijenjena svima koji imaju želju ući u svijet 3D modeliranja i dizajna, inženjerima i studentima strojarstva, elektrotehnike, građevine ili sličnih fakulteta. Osim inženjerima, obuka može biti korisna industrijskim, a i svima koji se bave dizajnom bilo koje vrste proizvoda. Prednost SolidWorks-a je što nije ograničen na jednu grupu korisnika, već je namijenjen svima onima koji se bave konstruiranjem/projektiranjem među kojima su strojarski i drugi inženjeri, arhitekti, ali i svi oni koji se smatraju dizajnerima (modni, likovni i sl.) i žele svoje ideje prenijeti u „3D svijet“.

SolidWorks je vrlo moćan softver namijenjen za sve one koji se žele baviti prvenstveno 3D modeliranjem. Svojim alatima koji su laki za učenje, SolidWorks omogućava dizajnerima i konstruktorima da brzo i lako skiciraju svoje ideje, eksperimentiraju s karakteristikama i dimenzijama te kreiraju detaljne tehničke crteže. Za razliku od

CATIA-e, NX-a i sličnih softverskih paketa, veoma je intuitivan i "user friendly", ali istovremeno i s respektabilnim mogućnostima u odnosu na konkurenciju. Vaši proizvodi su vrijednost Vaše tvrtke, a sada je najbolje vrijeme da svoje alate za njihovu izradu dovedete na višu razinu, priopćeno je iz INTERA Tehnološki park. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.