HKD Napredak Mostar

Organizira se četvrti ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga

Organizira se četvrti ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga
28.02.2022.
u 17:29
Pogledaj originalni članak

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače organizira četvrti ciklus Tečaja pisanja tekstova iz područja copywritinga koji će svoj prvi susret imati u ponedjeljak, 7. ožujka 2022. godine u 19 sati u prostorijama čitaonice.

Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima da uđu u svijet copywritinga. Također, polaznici tečaja upoznat će se i s teorijskim dijelom copywritinga, tko je bio prvi copywriter i ostali značajni pisci te kako se razvijala vještina copywritinga sve do danas, gdje je uvedena jedna sasvim nova disciplina, a ta je SEO copywriting, tj. pisanje tekstova koji su optimizirani za internetske tražilice.

Kao i prošla tri tečaja i ovaj četvrti ciklus tečaja copywritinga vodi diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, član HKD Napretka, Glavne podružnice Mostar. Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju
pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata te će svi polaznici vladati stečenim znanjem koje će im biti preneseno.

Mediji su pozvani zabilježiti početak tečaja, a voditelj tečaja, Marko Suton, dat će izjavu. Kako su prijave za tečaj popunjene još u predbilježbi, kao i sva pričuvna mjesta koja su bila otvorena, za četvrti ciklus tečaja copywritinga se ne može prijaviti, no zato možete napraviti predbilježbu za peti ciklus tečaja copywritinga, o čijem početku ćete biti blagovremeno obaviješteni.

Predbilježbu za peti ciklus tečaja copywritinga (koji će se najvjerojatnije održati tijekom rujna ili listopada 2022. godine) možete izvršiti prijavom s imenom i prezimenom te kratkim CV-em na mail makasuton@gmail.com.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.