posjet

Oproštajni i nastupni posjet vojnih izaslanika Slovačke Republike

Oproštajni i nastupni posjet vojnih izaslanika Slovačke Republike
03.04.2017.
u 15:45
Pogledaj originalni članak

Ministrica obrane Bosne i Hercegovine Marina Pendeš primila je danas u oproštajni posjet pukovnika Branislava Piliara, vojnog izaslanika Slovačke Republike u BiH i u nastupni posjet pukovnika Ladislava Regendu.

Tijekom posjeta ministrica Marina Pendeš upoznala je vojnog izaslanika Slovačke Republike pukovnika Branislava Piliara i pukovnika Ladislava Regendu s radom i ciljevima Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, o aktivnostima na putu aktiviranja MAP-a te naglasila da su prioriteti u radu Ministarstva obrane Bosne i Hercegovine put ka euroatlantskim integracijama.

Vojni izaslanik Slovačke Republike pukovnik Branislav Piliar izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom dobrom bilateralno-obrambenom suradnjom između Slovačke Republike  i Ministarstva obrane BiH, te mogućnostima njenog unaprjeđenja u budućnosti.

Na kraju posjeta ministrica Pendeš poželjela je vojnom izaslaniku pukovniku Branislavu Piliaru puno uspjeha u budućoj karijeri a pukovniku Ladislavu Regendi poželjela puno uspjeha na novoj poziciji, priopćio je Ured za odnose s javnošću MOBiH-a.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.