Stanje na cestama

Oprez vozačima u BiH zbog poledice i mogućih odrona na putevima

Oprez vozačima u BiH zbog poledice i mogućih odrona na putevima
20.01.2022.
u 08:22
Pogledaj originalni članak

Putevi u Bosni i Hercegovini su jutros vlažni, na višim predjelima, mostovima i prilazima tunellima primijetna je i poledica, a na pojedinim dionicama su mogući i odroni zemlje ili kamenja.

Kolovoz je mjestimično vlažan, a iz BIHAMK-a upozoravaju na moguću poledicu u višim predjelima, kao i na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima.

"Skrećemo pažnju i na učestale odrone zemlje ili kamenja. Apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme", navode.

  • Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23:30 do 04:30 sati) promet obustavlja.

  • Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) promet se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug tvornice  Metaling).

  • Usporeno, zbog radova, promet se na putnim pravcima: Jablanica-Mostar (Komadinovo vrelo do mosta Begića i Begovića), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

  • Zbog aktiviranog klizišta, na dionici magistralnog puta Foča-Goražde (u mjestu Filipovići) prometuje se usporeno, jednom prometnom trakom.

Na graničnim prelazima ne čeka se duže od 30 minuta.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.