Sajno!

Odličan trik kako očistiti zagoreno dno posude uz pomoć samo dva prirodna proizvoda

Odličan trik kako očistiti zagoreno dno posude uz pomoć samo dva prirodna proizvoda
19.04.2022.
u 12:12
Pogledaj originalni članak

Stare, zagorene tave su uvijek muka za čišćenje ali uz pomoć samo dva prirodna proizvoda taj posao može biti lakši nego ikad. Jedna je žena tako na internetu pronašla kako ih očistiti i odlučila to isprobati pa je na Facebooku pokazala impresivan rezultat. Žena kaže da je tajna savršenog sjaja u korištenju krupne soli umjesto obične kuhinjske, kako prenosi Daily Mail, a objasnila je da jednostavno stavite krupnu sol na tavu, pa uzmete limun i utrljajte ga.

Fotografije podijeljene na internetu pokazuju da je tava za prženje imala smeđe tragove opekotina i ogrebotine od pokušaja prethodnog uklanjanja, no nakon trljanja solju i narezanim limunom, tamne mrlje su se povukle. Vjeruje se da je abrazivna tekstura soli u kombinaciji s kiselinom limuna savršena za rješavanje tvrdokornih mrlja.

Njezina je objava oduševila i druge korisnike koji su brzo otkrili kako jedva čekaju isprobati ovaj trik. “Wow, izgleda kao potpuno nova tava, ovu ću sigurno isprobati”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Nevjerojatno!!! Isprobat ću ovo!”

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.