POTRAGA U BEOGRADU

Novi detalji potrage: Ronioci pretražuju Savu, stigli su i forenzičari

Novi detalji potrage: Ronioci pretražuju Savu, stigli su i forenzičari
04.01.2022.
u 13:33
"Na obali izuzimaju tragove, a s drveta su izuzeli najvjerojatnije nešto što bi moglo biti dokaz ili povezano sa slučajem jer su to pohranili"
Pogledaj originalni članak

Potraga za nestalim Splićaninom Matejom Perišem u Beogradu i dalje traje. 

Iz srbijanske policije zasad još nitko nije izašao sa službenim izjavama, no vjeruje se da sklapaju mozaik u cijeloj priči te kako bi tijekom današnjeg dana mogli imati više informacija o slučaju koji potresa regiju. 

Reporter RTL-a iz Beograda javlja kako pripadnici ronilačke jedinice žandarmerije upravo pretražuju područje "Beograd na vodi" ispred restorana Savanova.


"To je nekih 300 metara uzvodno od kluba 'Gotik' odakle se Periš udaljio. Dakle, ronioci pretražuju mjesto koje se vidjelo na jednoj od objavljenih snimki nadzornih kamera, a koja prikazuje da je ondje netko plivao sporne noći." 

Na mjesto događaja stigli su i forenzičari. 

"Na obali izuzimaju tragove, a s drveta su izuzeli najvjerojatnije nešto što bi moglo biti dokaz ili povezano sa slučajem jer su to pohranili". 

"Otac nestalog mladića poručio je da policija provjerava 'puteve' do kojih su ih doveli dosadašnji rezultati istrage. Policija zasad ne daje nikakve službene informacije", javlja RTL. 

Okupljeni očevici rekli su za Slobodnu Dalmaciju kako su vidjeli da su policajci iz velikog lonca za cvijeće uzeli jedan sitan predmet za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u vrećicu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.