Ubrzati projekte

Novalić: Investicije u Federacii se ne smiju odgađati

Novalić: Investicije u Federacii se ne smiju odgađati
30.03.2016.
u 08:22
U oblastima kao što su ceste i autoceste volio bih vidjeti značajan napredak. Treba imati u vidu da su sredstva za tu namjenu osigurana, a vremenski uvjeti za gradnju su povoljni, kazao je premijer FBiH
Pogledaj originalni članak

Nema nikakvih razloga za odgađanje realizacije investicijskih projekata od velikog značaja za Federaciju kao što su projekti vezani uz ceste i autoceste, izjavio je za "Avaz" federalni premijer Fadil Novalić.

Premijer je na taj način odgovorio na pitanje što je donio sastanak održan u ponedjeljak između ključnih ljudi SDA i HDZ-a BiH, na kojem su konstatirani problemi u implementaciji koalicijskih dogovora u FBiH.

Lideri ove dvije stranke Bakir Izetbegović i Dragan Čović, naime, uz najavu da će razgovarati sa Savezom za bolju budućnost koji je treći koalicijski partner, razmotrili su stanje u koaliciji. Obojica su konstatirala da se i Novalić požalio da bi stvari mogle ići i brže. Novalić u izjavi za "Avaz" kaže da novca ima i da treba iskoristiti građevinsku sezonu.

- U oblastima kao što su ceste i autoceste volio bih vidjeti značajan napredak. Treba imati u vidu da su sredstva za tu namjenu osigurana, a vremenski uvjeti za gradnju su povoljni, tako da nema razloga za odgađanje realizacije, kazao je premijer FBiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.