jedna od najbizarnijih

Nova teorija zavjere: Zemlja je šuplja, unutra žive "izvanzemaljci-ljudi", nacisti i vikinzi...

Nova teorija zavjere: Zemlja je šuplja, unutra žive "izvanzemaljci-ljudi", nacisti i vikinzi...
27.12.2017.
u 07:41
Pobornici ove teorije vjeruju da unutra obitavaju i Vikinzi, ali i izvanzemaljci koji djeluju kao "čuvari planeta" te dolaze na površinu spriječiti nuklearni rat
Pogledaj originalni članak

Nova teorija zavjere možda jedna od najbizarnijih. Prema njoj, Zemlja je šuplja, a u njoj žive superiorna rasa "izvanzemaljaca-ljudi", nacisti i vikinzi, javlja Daily Mail. 

U njenoj unutrašnjosti nalazi se mjesto slično raju, NLO dolazi otamo jer su zapravo "čuvari planeta" i špijuniraju ljudsku rasu te spriječavaju nuklearni rat. 

Autor ove teorije, Rodney Cluff, tvrdi da ova teorija ima već tisuće pobornika. Toliko je uvjeren u istinitost da je 2007. godine organizirao putovanje "u središte zemlje", odnosno u njezinu šupljinu u koju bi ušli kroz pukotinu na Sjevernom polu. Eskpedicija, za koju se po osobi trebalo platiti 15.000 funti, ipak je otkazana. 

Cluff vjeruje da u središtu postoji i vlastiti solarni sustav, mjesec, zvijezde i planeti. 

Pobornici ove teorije tvrde kako postoje portali, po jedan na svakom polu te jedan na Himalaji, a kroz njih su nacisti uspjeli pobjeći nakon Drugog svjetskog rata. U portalima je završila i kolonija Vikinga. 

Norveški mornar Olaf Jansen je 1811. tvrdio kako je pronašao ulazak u središte Zemlje na Sjevernom polu i da je uspio doći do nje. Prema njegovim pričama, živio je u prekrasnom raju sa svojim ocem, među ljudima koji su bili visoki preko 3,5 metra i imuni na sve bolesti, prenosi 24sata.hr. 

Moderna znanost je ocijenila teoriju potpuno netočnom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.