Galić primio Hohmann

Njemačke će i dalje podržavati razvoj Granične policije BiH

Njemačke će i dalje podržavati razvoj Granične policije BiH
10.07.2019.
u 18:10
Pogledaj originalni članak

Ravnatelj Granične policije Bosne i Hercegovine Zoran Galić sa svojim suradnicima u srijedu je primio u oproštajni posjet veleposlanicu Savezne Republike Njemačke u BiH Christiane Hohmann.

Tijekom sastanka razgovarali su o dosadašnjim rezultatima rada GP BiH i aktivnostima koje ova Agencija poduzima na suzbijanju ilegalnih migracija i drugih oblika prekograničnog kriminala.

Ravnatelj Galić ovom je prilikom zahvalio veleposlanici Hohmann i Vladi SR Njemačke na nesebičnoj potpori u radu i razvoju ove bh. policijske agencije.

- Od osnivanja Granične policije BiH prijateljska zemlja Njemačka prati naš rad i djelovanje na granici i sukladno tome i našim potrebama donira opremu kojom možemo pokazati konkretne rezultate na terenu - izjavio je Galić, dodavši da je Vlada SR Njemačke podržala GPBiH brojnim obukama i donacijama specijalističke opreme u vrijednosti oko 7,6 milijuna konvertibilnih maraka.

Veleposlanica Hohmann najavila je kako će i u idućem razdoblju Vlada SR Njemačke biti partner Granične policije BiH i podržavati njen daljnji razvoj te zahvalila rukovodstvu Agencije na uspješnoj suradnji, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.