Kritike o starosti

Nives reagira na kritike: Možda shvate da pivska škemba nije bila početak zlatne ere mužjaštva

Nives reagira na kritike: Možda shvate da pivska škemba nije bila početak zlatne ere mužjaštva
20.08.2020.
u 21:25
Pogledaj originalni članak

Objavom fotografije sa svog balkona na kojem pozira u seksi sportskom izdanju Nives Celzijus je privukla pažnju obožavatelja, a njoj su pažnju privukli njihovi komentari u kojima je bilo i nekoliko komentara na račun njezinih godina. Svestrana Nives koju ćemo u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" gledati u ulozi članice žirija odlučila je odgovoriti na ove komentare.

- I tako nakon što je peti genijalac na jučerašnjem postu ustanovio da sam ostarjela došlo mi je da zaista pohvalim njihovu genioznost. 2020. je godina, a "muškarci" u četrdesetima napokon su shvatili da žene stare, Ok. Njihovo opažanje je selektivno, pa još nisu shvatili da su i oni uključeni u taj za njih nemili proces. Dajmo im još malo vremena. Možda prilikom učestalih susreta s erektilnom disfunkcijom shvate kako ipak masna ćela i pivska škemba nisu bili početak zlatne ere mužjaštva (ma zapravo, koga lažemo, oni uvijek nađu način kako pomaziti svoj krhki ego i pronaći će rješenje problema u činjenici da je žena bila vjerojatno stara, debela , ružna , lignja. No hajde, dajmo im šansu) - počela ke Nives osvrt na kritike o godinama te nastavila:

- Na kraju sam odustala od pohvalnice jer me nepoznata djevojka odvratila zanimljivijom porukom. :" Lijepa si, mila, zgodna i što je najvažnije zračiš neopisivom toplinom i prava si inspiracija. Čovjeka prati osjećaj kako te poznaje godinama i poriv da te iskreno zagrli. Mi žene, rijetko to govorimo drugim ženama, pa čak ni svojim prijateljicama, ako ne računamo ono kurtoazno prilikom susreta i zato sam ti odlučila iskreno napisati svoje mišljenje" ... Nakon što sam proćaskala s autoricom divne i poticajne poruke, zamislila sam se i shvatila da zaista nedovoljno često govorim svojim ženama koliko su predivne, koliko ih volim jer sam umjesto toga budalama pokušala objasniti da mogu biti i manje budale.. Zato drage moje žene ako narednih dana budem osobito emotivna i puna hvale, ne nisam spoznala novootkrivene afinitete prema ženama. Samo vas volim i mislim da ste predivne, kojegod godine i kile s ponosom nosile.

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.