KEMIJA

Nisam imala nikakvu vezu sa šefom, ipak se osjećam krivom. Trebam li reći suprugu?

Nisam imala nikakvu vezu sa šefom, ipak se osjećam krivom. Trebam li reći suprugu?
11.12.2018.
u 20:45
S njim provodi 9 - 10 sati na dan, a ona i njen suprug se svaki dan udaljavaju jedno od drugog sve više. Iako nije imala nikakvu vezu s kolegom, osjeća se krivo zbog osjećaja zaljubljenosti.
Pogledaj originalni članak

NIje nimalo čudno što parovi u današnje vrijeme nemaju vremena jedno za drugo. Tu su obveze, nerijetko i dulje ostajanje na poslu, djeca i kućanske obveze. Sve to zajedno ostavlja jako malo vremena za kvalitetno druženje s partnerom.  

Upravo to je na svojoj koži osjerila i jedna žena koja je, anonimno, poslala upit na portal TOI. Zanima je treba li priznati svom suprugu da se zaljubila u kolegu s posla. S njim provodi 9 - 10 sati na dan, a ona i njen suprug se svaki dan udaljavaju jedno od drugog sve više. Iako nije imala nikakvu vezu s kolegom, osjeća se krivo zbog osjećaja zaljubljenosti.  

Psihoterapeutkinja Rachana Awatramani, poručila joj je kako brak treba graditi. Svaki par prolazi kroz različite faze emotivnog odnosa i bila bi dobra ideja otvoreno razgovarati o osjećajima koji su nastali, prvenstveno, udaljenost zbog svakodnevnih obveza. 

S obzirom da se mstra krivom zbog svojih osjećaja zaljubljenosti, žena bi trebala sama odlučiti želi li suprugu priznati što osjeća, ali ovisi o karakteru muškaraca hoće li to poljuljati njegovo samopouzdanje ili će to biti nešto što će ga potaknuti da više vremena provodite zajedno.  

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.