Da ne povjeruješ!

Nevjerojatan talent i party trik kojim je predivna manekenka osvojila Justina Biebera

Nevjerojatan talent i party trik kojim je predivna manekenka osvojila Justina Biebera
06.06.2021.
u 13:56
Pogledaj originalni članak

Američka manekenka Hailey Bieber, 24-godišnja supruga megazvijezde Justina Biebera, i u vrijeme korone uspijeva oduševiti brojne pratitelje na društvenim mrežama.

Iako se pojavljuje u kampanjama modnih brendova, a najupečatljivija je ona za Saint Laurent, nedostaje joj svakodnevna užurbanost pa vrijeme krati snimajući beauty tutorijale u kojima otkriva tajne za blistavu i njegovanu kožu. 

 

Uživa snimajući beauty videe

Video od 30 sekundi snimila je u svom dvorištu pokazujući kako nanosi svoje proizvode za njegu kože kako bi uz pomoć njih dobila prirodni sjaj. Njezina rutina u njezi kože lica je jednostavna. Prvo započinjete s najlakšim proizvodima, a završavate s ‘najtežim’. Koraci koje je pokazala Hailey daju obećavajuće rezultate, a izvrsno djeluju na suhoj i dehidriranoj koži.

Oni s masnom kožom trebali bi izbjegavati ovakve proizvode jer bi im mogli začepiti pore. No bez obzira na to, hidratacija za masnu kožu također je važna.

U videima čest joj je gost i suprug Justin s kojim je u braku od 2018. a priča o njihovu upoznavanju i zaljubljivanju baš je filmska. Otkrila ju je Hailey gostujući u The Tonight Showu kod Jimmyja Fallona. Naime, iako su se upoznali još davno, 2009. godine, kada je ona imala 13 godina, a Justin 15, tada su bili samo prijatelji.  Kada ju je tata doveo na Today show gdje je gostovao Justin, ona nije ni znala tko je on.

Zanimljiv party trik

Sasvim slučajno njezin tata i Justinova mama počeli su razgovarati, kliknuli su (kao prijatelji) i dogovorili se da jednog dana nastave druženje. Hailey tada nije ni pomislila bi se Justin mogao zanimati za nju, a iz tog razdoblja nastala je i njihova zajednička fotka koja u posljednje vrijeme sve više kruži internetom. Znali su se, družili su se, ali nisu ni pomišljali o tome da budu zajedno.

Desetak godina poslije, kada je Hailey gostovala na TV-u, između ostalog pokazala je i jedan svoj party trik – da može bocu piva otvoriti zubima.

Nakon showa javio joj se – Justin. Rekao joj je da ju je vidio na TV-u, da izgleda super i da nije imao pojma da može otvoriti bocu zubima te da misli da je to cool.

Počeli su razgovarati – i godinu dana poslije završili kao bračni par. No bez obzira na sve navedeno, Hailey Bieber ipak je primarno modni uzor jer je itekako vješta u sklapanju stylinga koje razradi do najsitnijeg detalja.

Iako redovito izgleda kao da se nije previše trudila, njezini outfiti uvijek nas iznova oduševe.

Svoju vitku liniju manekenka održava vježbanjem hot joge, odnosno joge koja se održava u prostorima s višom temperaturom kako bi se još više potaknulo znojenje. Istu aktivnost prakticiraju i njezine prijateljice, sestre Hadid i Kylie Jenner.

S njima joj je, osim vježbanja, zajedničko i to da također ima svoju kozmetičku liniju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.