Zahvalnost na potpori

Nevenku Hercegu zahvalnica Lutkarskog kazališta Mostar

Nevenku Hercegu zahvalnica Lutkarskog kazališta Mostar
14.09.2021.
u 15:24
Pogledaj originalni članak

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije posjetio je danas prostorije Lutkarskoga kazališta Mostar, gdje mu je Zahvalnicu za pruženu financijsku potporu uručio prvi glumac ansambla Tibor Oreč.

Uprava Kazališta istaknula je iznimnu zahvalnost na potpori koju su usmjerili u unaprjeđenje uvjeta rada, prije svega u uređenje garderobnoga prostora, potom arhiva za kostime i druge rekvizite, arhiva za stare plakate te ugradnju tzv. kazališnih dimera za kontrolu rasvjete na pozornici.

"Vlada HNŽ-a kontinuirano izdvaja sredstva za potrebe kulture pa ne treba čuditi što smo iznašli način pomoći i vrijedan rad Lutkarskoga kazališta Mostar. Osobito me raduje što su rezultati tako uočljivi, i kada govorimo o infrastrukturi odnosno renoviranju i unaprjeđenju pozornice i pomoćnih prostorija, i kada govorimo o iznimnoj kvaliteti rada s našim mališanima. Upravo u tomu je i sva težina odnosno važnost postojanja ove institucije jer je potpuno okrenuta i posvećena djeci. Vi, dragi prijatelji, utječete na odgoj i sazrijevanje naših mališana, otvarajući im vrata kulture i na tomu smo vam, kao društvo i zajednica, zahvalni i zato ćete u nama i dalje imati potporu i prijatelja", kazao je Herceg.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.