Predsjednik Vlade HNŽ-a

Nevenko Herceg primio predstavnike Borse

Nevenko Herceg primio predstavnike Borse
31.10.2016.
u 14:20
Pogledaj originalni članak

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije  primio je danas Franju Zadru i Tomislava Vučića, športaše mostarskog kluba „Borsa“  koji su mu uručili zahvalnicu za potporu održavanju ovogodišnjeg turnira „Borsa Open“.

Tijekom razgovora športaši su predstavili rad i aktivnosti Kluba, a posebno su se osvrnuli na nedavno održani 7. Međunarodni turnir na kojem je nastupilo preko 1300 natjecatelja uzrasta od 8 do 20 godina iz 28 europskih zemalja, kazavši kako je to najmasovnije judo natjecanje u ovom dijelu Europe.

Predsjednik Herceg naglasio je kako uspješni športaši zaslužuju potporu i kako uvijek rado podupire njihove napore usmjerene ka postizanju što boljeg rezultata. Također, istaknuo je kako Vlada, sukladno mogućnostima, podupire rad brojnih športskih klubova na području HNŽ i organiziranje športskih natjecanja kao što je „Borsa Open“

„Naši športaši, kao što su judaši „Borse“ Zadro i Vučić, ali i brojni drugi u različitim športovima, na najbolji mogući način predstavljaju Hercegovačko-neretvansku županiju u cijelom svijetu i stoga zaslužuju našu punu potporu“, kazao je nakon susreta predsjednik Herceg.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.