NAPISAO JE OPORUKU

Ne zna se kada je pogreb, Šabanova kći inzistirala je da to ne bude ovaj datum

Ne zna se kada je pogreb, Šabanova kći inzistirala je da to ne bude ovaj datum
19.02.2019.
u 15:15
Dok još nije bio poznat datum obdukcije kao dan pogreba spominjao se 21. veljače, ali tom datumu se usprotivila Šaulićeva najstarija kći Sanela
Pogledaj originalni članak

Pjevač Šaban Šaulić poginuo je u nedjelju u prometnoj nesreći u Njemačkoj, a još uvijek nije poznat datum njegovog pogreba jer je obdukcija tek u četvrtak. 

Dok još nije bio poznat datum obdukcije kao dan pogreba spominjao se 21. veljače, ali tom datumu se usprotivila Šaulićeva najstarija kći Sanela, piše Blic. Sanela tog datuma slavi rođendan i nije htjela da na taj datum ima i tužni podsjetnik. 

- Kad se oporavila od šoka Sanela je od mame tražila da svakako preskoče taj datum kao dan pogreba. Kurir pak piše kako je pokojni pjevač prije tri  mjeseca napisao i oporuku kao da je predosjećao kraj. Svoju imovinu, čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko milijuna eura ostavio je svojoj supruzi, djeci i unucima. 

- Šaban je u posljednje vrijeme bio jako uznemiren i jednog jutra se probudio o zamolio je suprugu da pozove obiteljskog odvjetnika i napisao je oporuku. - kaže za Kurir izvor blizak obitelji.

Prema riječima izvora obiteljsku vilu vrijednu milijun eura ostavio je supruzi koja ima doživotno pravo uživanja u vili, a nakon toga je nasljeđuju njegova djeca i unuci. Tri stana u Beogradu ostavio je svojoj djeci, a jednu kuću unucima i naveo je kako se vila i kuća ne smiju prodati.

Njegovom ušteđevinom raspolagat će supruga, a navodno je riječ o pola milijuna eura ušteđevine.  

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.