infrastrukturni projekti

Naseljima Vraniska i Purići javna rasvjeta

Naseljima Vraniska i Purići javna rasvjeta
25.10.2018.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Vlada SB županije donijela je niz odluka koje se, između ostaloga, odnose i na infrastrukturne projekte u općinama na njezinu području.

Brojni projekti

Tako je, na prijedlog Ministarstva prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova SBŽ-a, donesena i odluka o davanju suglasnosti i dodjeli ugovora o javnoj nabavi - “Nastavak izgradnje vodovoda Ćabrino brdo”, MZ Dolac n/L, općina Travnik, a konkurentskim postupkom uz e-dražbu ugovor će se sklopiti s poduzećem “Ganik IDA” d.o.o. Vitez s cijenom ponude od 9935,05 KM. U travničkoj općini gradit će se i kanalizacijska mreža Slimena - Polje, a konkurentskim postupkom ugovor će se sklopiti s poduzećem “MERKEZ OIL” d.o.o. Novi Travnik s cijenom ponude od 14.736,15 KM, dok će javnu rasvjetu dobiti travničko naselje Purići u MZ-u Rudnik. Tu će se konkurentskim postupkom uz e-dražbu ugovor sklopiti s poduzećem “Conram” d.o.o. Brčko s cijenom ponude od 6903 KM. U općini Fojnica, u MZ-u Bakovići slijedi nabava i isporuka armaturnih mreža i betona za rekonstrukciju ceste, a izravnim sporazumom ugovor će se sklopiti s poduzećem “Brusnica Trade” d.o.o. Fojnica s cijenom ponude od 5995,25 KM.

Javnu rasvjetu dobit će naselje Vraniska u općini Vitez, a radove će izvoditi poduzeće “Radić Company” d.o.o. Jajce s cijenom ponude od 10.155,27 KM. U općini Kreševo asfaltirat će se cesta u Ramićima prema Ratkovićima u dužini od 120 metara. Posao je dodijeljen poduzeću “TWI” d.o.o. Kiseljak s cijenom ponude od 7955,78 KM, a asflat će dobiti i naselje u kreševskoj općini Crnići, zaseok Neradin u dužini od 120 metara. Cijena ponude je 7955,78 KM.

Sklapanje ugovora

Slijedi i izrada idejnog projekta za nogostup u Mjesnoj zajednici Čipuljić u općini Bugojno, a kako je odlučila Vlada SB županije, ugovor će se izravnim sporazumom sklopiti s poduzećem “EDI-ING” d.o.o. Donji Vakuf s cijenom ponude od 1123,20 KM. Također, u općini Kreševo gradit će se cjevovod Crnići u dužini od 2000 metara, a konkurentskim postupkom ugovor će se sklopiti s poduzećem “IGM IUT Haskić” d.o.o. Vitez s cijenom ponude od 24.956,10 KM, priopćeno je iz Vlade SBŽ-a.•

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.