prognoza

Vraćaju nam se ljetni dani, od danas lijepo vrijeme, temperature će ići do 33 stupnja

Vraćaju nam se ljetni dani, od danas lijepo vrijeme, temperature će ići do 33 stupnja
05.09.2022.
u 08:18
Pogledaj originalni članak

U Bosni i Hercegovini će danas, ponedjeljak, 5. rujna, biti većinom sunčano vrijeme. U Bosni će biti više oblačnosti prijepodne. Sunčanije u drugoj polovini dana. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. 

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 19 stupnjeva. Najviša dnevna većinom između 24 i 28, na jugu zemlje do 32 stupnja.

U utorak, 6. rujna, u Bosni i Hecegovini će biti pretežito sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 19 stupnjeva.n Najviša dnevna većino između 26 i 31, na jugu zemlje do 33 stupnja.

U srijedu, 7. rujna, pretežito sunčano vrijeme. U poslijepodnevnim satima lokalnih pljuskova i grmljavine može biti u sjevernim i središnjim područjima Bosne. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura između 11 i 16, na jugu zemlje do 20 stupnjeva, najviša dnevna većinom između 27 i 32 stupnja.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.