splitski glumac pere eranović

Nakon svjedočanstva u Međugorju na Mladifestu karijera mu krenula uzbrdo

Foto: Radio Mir Međugorje
Nakon svjedočanstva u Međugorju na Mladifestu karijera mu krenula uzbrdo
19.06.2020.
u 15:20
Pogledaj originalni članak

Mladi glumac splitskog HNK Pere Eranović, rođen u Trogiru, doživio je uspjeh u karijeri otkako je prošle godine svjedočio vjeru na Mladifestu u Medjugorju. Naime, supruga Katarina i on, kao članovi katoličke organizacije “Hrvatsko nadzemlje”, prošle godine u tom hercegovačkom mjestu molitve i mira svjedočili su o pojedinačnim putovima u mladosti, o hodanju u predbračnoj čistoći i njihovu bračnom životu te o tome kako žive s Bogom.

Tada je posvjedočio kako je sa sadašnjom suprugom Katarinom 19 mjeseci hodao bez poljubaca. Njegov život počeo se mijenjati kada je jednoga dana, na blagdan Male Gospe, u Solinu čuo glas:

- Odi i ispovjedi nečistoću koju si živio i još uvijek živiš…

U međuvremenu je 30-godišnji Pere Eranović igrao glavnu ulogu u mjuziklu “Bambina” Nene Belana, a ovih dana je i snimio svoju prvu pjesmu “Želiš li...?”.

Skladba za koju glazbu potpisuje Ivan Perić, a tekst Ivo Šćepanović, već se vrti po radijskim postajama, a snimljena je u studiju poznatog rokera Miše Limića u Klisu. Osim spomenutih imena, Pere Eranović na projektu je skupio još nekoliko kvalitetnih imena, poput pijanista Marina Limića, koji je svoje dionice klavijatura snimao u njemačkome Kölnu, ili gitarista Ilije Utrobičića, koji je radio, između ostaloga, s Gibonnijem i Doris Dragović, pa basista Alberta Limića iz grupe Stijene, talentiranog bubnjara Tea Franu, ali i jednu od kvalitetnijih mladih hrvatskih pjevačica Maju Bajamić.

Pere Eranović tako se nameće i kao mogući glazbeni gost nekog od sljedećih festivala mladih - Mladifesta u Međugorju.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.