Sead Džafić pozitivan

Načelnik Kalesije: Najvjerojatnije sam se zarazio na pokopu

Načelnik Kalesije: Najvjerojatnije sam se zarazio na pokopu
09.07.2020.
u 13:47
Pogledaj originalni članak

Načelnik Kalesije Sead Džafić pozitivan je na koronavirus, o čemu je osobno obavijestio javnost, pozvavši građane na oprez i poštivanje mjera samozaštite.

Džafić je putem društvene mreže Facebook u svom obraćanju javnosti naveo da je prije nekoliko dana osjetio umor, što je i bio razlog da uradi test koji je potvrdio da je pozitivan na SARS-CoV-2.

"Infekciju sam najvjerojatnije dobio prilikom prisustva pokopu bližeg člana obitelji krajem prošlog tjedna. Trenutno sam u izolaciji, za sada nemam nikakve simptome te putem telefona komuniciram s liječnicima JZU Dom zdravlja Kalesija", naveo je načelnik Kalesije.

Građane je zamolio za oprez i pridržavanje svih mjera koje su propisali nadležni.

"Svjedoci ste da sam ja uvijek od samog početka nosio zaštitnu opremu (rukavice, masku za lice), ali eto virus je uspio da nađe put do moga tijela. Svi moji bliski suradnici su također podvrgnuti testiranju i očekujemo danas tijekom dana, eventualno sutra, i njihove rezultate. Ja se iskreno nadam da će biti negativni, što želim svima vama, da ostanete negativni kada je ovaj virus u pitanju", istaknuo je Džafić.

Načelnik Kalesije od kuće nastavlja obavljati svoje funkcije, poručivši građanima da ih uvjerava da ništa u tijelu uprave neće kasniti zbog njegova odsustva te da će sve biti završeno na vrijeme.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.