RUKOVODEĆA MJESTA

Na natječaj se javilo 20 osoba

Na natječaj se javilo 20 osoba
02.01.2014.
u 11:05
Predsjedavajući Nezavisnog odbora Žiko Krunić izjavio je da mandat policijskim rukovoditeljima na pozicijama za koje je raspisan natječaj istječe 9. ožujka
Pogledaj originalni članak

Na natječaj za izbor na šest rukovodećih pozicija u Graničnoj policiji, Direkciji za koordinaciju policijskih tijela i Agenciji za istrage i zaštitu BiH stiglo je oko 20 prijava, saznaje Srna u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Neovisni odbor Parlamentarne skupštine BiH, tijelo koje je, između ostalog, zaduženo za natječajnu proceduru za izbor policijskih rukovoditelja, raspisalo je javni natječaj za direktora i jednog zamjenika direktora Granične policije, direktora i dva zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, te jednog zamjenika direktora Agencije za istrage i zaštitu BiH. 

Predsjedavajući Nezavisnog odbora Žiko Krunić izjavio je da mandat policijskim rukovoditeljima na pozicijama za koje je raspisan natječaj istječe 9. ožujka. 

Prema njegovim riječima, Neovisni odbor ima dovoljno vremena i neće zakasniti sa izborom rukovoditelja u navedene tri policijske agencije BiH. "U zakonskom roku ćemo završiti ovaj posao", uvjeren je Krunić. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.