ISPROBAJTE

Muče vas akne od nošenja maske? Pomoći će vam ovaj jednostavan trik sa samo jednim proizvodom

Foto: Tik Tok
Muče vas akne od nošenja maske? Pomoći će vam ovaj jednostavan trik sa samo jednim proizvodom
10.11.2020.
u 08:21
Na licu se, zbog trenja maske i vlage koja se stvara, pojavljuju prištići i miteseri - poznatiji kao 'maskne'.
Pogledaj originalni članak

Uovo vrijeme prošle godine nitko nije mogao predvidjeti da će nošenje maski za lice postati nova norma. No, kako se pandemija koronavirusa proširila svijetom, sada moramo nositi maske u mnogim javnim, zatvorenim prostorima kako bismo kontrolirali širenje zaraze.

Dok ih nosite kako biste zaštitili sebe i svoju okolinu, možda ste primijetili kako vaša koža trpi negativne posljedice, prenosi Metro.  Na licu se, zbog trenja maske i vlage koja se stvara, pojavljuju prištići i miteseri - poznatiji kao 'maskne'.

Međutim, jedna žena otkrila je trik kako spriječiti stvaranje istih, a potrebno je samo malo jednog proizvoda za njegu lica. 

Amy je objavila video na TikTok-u u kojem je unutrašnjost maske poprskala sprejem za tijelo koji sadrži čajevac -  ljekovitu biljku s moćnim antivirusnim, antifungalnim i antibakterijskim svojstvima. 

- Znam da je dosta ljudi imalo problema s nošenjem maski za lice i stvaranjem prištića oko brade. Ako stavite neki proizvod za njegu na masku prije nego što je nanesete, pomoći ćete vašoj koži. Uz to, miris će biti ugodniji - rekla je u svom videu. 

Važno je samo da masku pošpricate jednom do dva puta kako ne bi bila mokra i kako ne biste smanjili njezino djelovanje. Osim spreja za njegu lica, možete koristiti i neke druge proizvode koji odgovaraju vašoj koži.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.