Dodik najavio

Moguće uvođenje policijskog sata u RS uoči i u vrijeme Vaskrsa

Moguće uvođenje policijskog sata u RS uoči i u vrijeme Vaskrsa
13.04.2020.
u 19:25
Pogledaj originalni članak

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik rekao je danas kako će se u Republici Srpskoj (RS) najvjerojatnije donijeti odluka da u vrijeme vaskršnjih blagdana bude uveden policijski sat koji će trajati od petka ujutro, 17. travnja, do subote ujutro, 18. travnja kako ne bi buknula zaraza koronavirusom.

Naveo je kako će u subotu od 06 do 15 sati biti dozvoljena mogućnost nabavke, a od subote u 15 do ponedjeljka ujutro, 20. travnja, ponovno biti policijski sat.

Dodik je kazao kako će i u vrijeme prvosvibanjskih blagdana biti pooštrene mjere kako ne bi došlo do erupcije zaraze virusom korona, te će ukoliko to razdoblje prođe bez problema razmotriti značajno ublažavanje dosadašnjih mjera.

On je naveo kako su dosadašnje mjere produžene do 27. travnja, jer je Vaskrs vrijeme kada se može očekivati zražena opasnost od širenja virusa.

- To činimo isključivo kako bi se smanjio socijalni kontakt i da ne bi došlo do toga da sve što smo do sada uradili bude poništeno i da dođe do erupcije zaraze – kazao je on i zamolio građane da imaju razumijevanja za te mjere kako bi, naveo je, svi zajedno prošli kroz dva izazovna razdoblja - Vaskrs i 1.svibnja.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.