Košarac najavio

Moguća inicijativa za smjenu Denisa Zvizdića

Moguća inicijativa za smjenu Denisa Zvizdića
19.12.2018.
u 13:57
Pogledaj originalni članak

Zastupnik SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Staša Košarac izjavio je kako postoje modeli da se otvori pitanje smjene Denisa Zvizdića kao člana Kolegija ovog doma, o čemu će biti riječi narednih dana. 

On je ocijenio "krajnje nedopustivim da Zvizdić na sastanku sa zamjenikom američkog državnog tajnika Johnom J. Sullivanom iznosi negativne tvrdnje o kadrovima SNSD-a i predsjedniku ove stranke Miloradu Dodiku, kao i institucijama Republike Srpske".

"Zbog toga nećemo dozvoliti da netko koristi Republiku Srpsku i njene kadrove na način kako to misli sarajevska čaršija ili vrh SDA", rekao je Košarac novinarima u Istočnom Sarajevu, javlja Srna.

Prema njegovim riječima, Zvizdić je tražio američku podršku da se izvrši pritisak kako bi sve odluke bile donesene prije nego što kadar SNSD-a dođe na poziciju predsjedatelja Vijeća ministara.

On je kazao da se zbog toga razmatraju modeli Zvizdićeve smjene kako bi se poslala poruka da nema podršku SNSD-a.

"Zašto bi Zvizdić imao našu podršku, kada podršku nema Zoran Tegeltija za predsjedatelja Vijeća ministara i kada se ne poštuju rokovi za formiranje izvršne vlasti u zajedničkim institucijama kako propisuje Zakon o Vijeću ministara", upitao je Košarac.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.