Beograd

Migranti opljačkali vjernike za vrijeme mise

Migranti opljačkali vjernike za vrijeme mise
31.05.2020.
u 17:11
Pogledaj originalni članak

Dvojica migranta upala su jutros u crkvu Svetog Aleksandra Nevskog na Dorćolu u Beogradu i pokrali ljude koji su nazočili misi.

Kako piše portal Nova.rs, na meti ovih lopova našla su se dva vjernika, a prisutni građani uspjeli su svladati jednog napadača, dok je drugi uspio pobjeći.

Ovu informaciju je za portal potvrdio i otac Vajo Jović, starješina hrama Svetog Aleksandra Nevskog u Beogradu, koji je naveo da je o cijelom slučaju obaviještena i policija.

"Da, točno je. Dvojica su bila, upali su u crkvu tijekom mise koja je bila u tijeku i oteli su dvije torbice, tri mobilna telefona. Oni su se po ulasku u hram rasporedili na dvije strane, a ljudi su, kada su vidjeli što se događa, uspjeli da jednog od njih uhvatiti i oduzeli su mu mobilne telefone i novac koji je ukrao. Drugi je uspio pobjeći, on je odnio dvije torbice, u jednoj je bilo 3.500 dinara, dok je u drugoj bilo 18.000, odnosno cijela mirovina jedne žene", rekao je otac Vajo.

Kako je naveo, odmah su pozvali policiju.

"Tog mladića smo predali policiji, dok je drugi uspio pobjeći. Taj jedan kojeg smo uhvatili pokušao je u jednom trenutku navodno uzeti telefon, a ustvari je imao nešto, kliješta ili nož, ne znam. Ali, sreća pa je uhvaćen na vrijeme i nije stigao. Ovo je jedna drskost, zar da ljudima ništa nije sveto... - rekao je starješina.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.