Hoser posjetio Čitluk

Međugorje nastaviti razvijati kako bi pružili što bolje uvjete hodočasnicima

Međugorje nastaviti razvijati kako bi pružili što bolje uvjete hodočasnicima
15.01.2019.
u 12:43
Pogledaj originalni članak

Apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskup Henryk Hoser posjetio je Općinu Čitluk te se susreo s općinskim načelnikom Marinom Radišićem.

Na sastanku je nadbiskup Hoser upoznao Radišića s ulogom apostolskog vizitatora koju mu je povjerio papa Franjo, iznio svoje dojmove o župi Međugorje, te govorio o plodovima Međugorja i planovima vezanim za izgradnju svetišta.

Načelnik Radišić svog je gosta upoznao s osnovnim karakteristikama općine Čitluk, a govoreći o aktivnostima jedinice lokalne samouprave načelnik Radišić poseban naglasak stavio je na aktivnosti vezane za unaprjeđenje infrastrukture u župi Međugorje koju svake godine posjeti veliki broj hodočasnika.

Nadbiskup Hoser i načelnik Radišić, govoreći o planovima za buduće razdoblje, izrazili su spremnost na zajedničku suradnju kako bi se župa Međugorje nastavila razvijati na radost župljana koji u njoj žive, ali i kako bi župa Međugorje mogla pružiti što bolje uvjete hodočasnicima koji svakodnevno posjećuju tu župu, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.