'Advent u Mostaru'

Marić i Bešlić otvaraju zimski grad

Marić i Bešlić otvaraju zimski grad
24.11.2016.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Puhački orkestar, mažoretkinje i konjanici u subotu 26. studenoga svečano će najaviti “Advent u Mostaru”, a presijecanjem vrpce predsjednik udruge “Advent” Želimir Marić i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić svečano će otvoriti zimski grad koji se toliko željno iščekuje u gradu na Neretvi. Izravni prijenos otvaranja možete pratiti na Prvom TV u 18.45 te besplatno preuzeti link. Mostarske kiše, Ivo Jurić i Karlo Miličević zabavit će nas na otvaranju, nakon čega će uslijediti i veliki koncert za sve nazočne. Osim što će Mostar staviti u središte zanimanja regije, “Advent u Mostaru” će svima pružiti nezaboravan zimski i blagdanski ugođaj ispunjen raznolikim kulturno-umjetničkim i zabavnim sadržajem za sve generacije, piše Večernji list BiH.

Sve to ne bi bilo moguće bez zlatnog sponzora Coca Cole i srebrenog sponzora Karlovačkog. Regionalni direktor Coca Cole, Moamer Hebibović, ponosan je što je Coca Cola partner “Adventa u Mostaru”, jer na taj način produbljuju suradnju s lokalnom zajednicom.

- “Advent u Mostaru” u sljedeća 42 dana doprinijet će poboljšanju života te privući turiste u grad Mostar, ali biti i odlična predstava za sve građane Mostara, Hercegovine, pa i svih gostiju koji će posjetiti Mostar. Potrudit ćemo se da u sljedeća 42 dana prenesemo magiju Coca Cole na “Advent” i preostaje mi samo pozvati vas da posjetite ovaj događaj i vidite sve što smo zajedno s udrugom “Advent” pripremili za sve vas, zaključio je Hebibović.

U 42 dana predstavit će se 60 izlagača, a na dvije pozornice bit će organizirano više od 200 događanja.

Svaki dan od devet sati ujutro, kada se otvaraju vrata “Adventa u Mostaru”, pa sve do ponoći, bit će aktivno i zabavno na pozornicama i ulicama “Adventa”, a ulazak je za sve besplatan.

- Najmlađi posjetitelji svaki će dan imati priliku uživati i sudjelovati u dramaonicama i predstavama za djecu koje organizira Mali teatar pod voditeljskim palicama Tine Laco i Ive Krešića. Mališani će moći uživati u nastupima mažoretkinja, dječjih bendova, plesnih skupina ProDance, Mo-Stars, B-Dance, Flash, a mađioničari, klaunovi i animatori zasigurno će izmamiti osmijehe na licu svakog mališana, rekao je Dženad Ovčina iz udruge “Advent u Mostaru”. Djed Božićnjak će na sanjkama zajedno sa svojim vilenjacima svakodnevno posjećivati “Advent u Mostaru”, dodao je Ovčina, napominjući kako će mala pozornica biti pravi čarobni kutak za djecu. Naš program nije zaboravio ni djecu s posebnim potrebama, koja će aktivno sudjelovati u programu, ali se i razveseliti i zabaviti uz program koji smo im priredili. U našem malom zoološkom vrtu svi će se moći pozdraviti i upoznati s domaćim životinjama, gdje će se nalaziti i poni, kojeg će naši posjetitelji moći i jahati, a klizalište će sigurno biti prava atrakcija za sve generacije, napominju organizatori “Adventa”. - Na velikoj pozornici pripremljen je malo drukčiji program, ujutro u devet počinje DJ program, dok će tijekom dana biti organizirane svirke uživo, a svaku večer u 21 sat kreće koncert, kaže Ovčina.... 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.