KAPETAN SLAVI

Luka Modrić proslavio rođendan u najljepšem okruženju: 'Godine su samo broj'

Foto: EPA
Luka Modrić proslavio rođendan u najljepšem okruženju: 'Godine su samo broj'
10.09.2021.
u 13:22
Pogledaj originalni članak

Najbolji hrvatski nogometaš i naš kapetan Luka Modrić proslavio je svoj 36. rođendan sa suprugom Vanjom (39) i njihovo troje djece – Ivanom (11), Emom (8) i Sofijom (3). Podijelio je obiteljsku fotografiju ispred torte, a svoju zahvalu napisao je na španjolskom, engleskom i hrvatskom kako bi je svi njegovi iz kluba mogli razumjeti.

"Godine su samo broj, hvala svima na lijepim čestitkama!" napisao je kapetan.

Vesela obitelj pozirala je pred tortom koja je bila ukrašena kao smoking, s bijelom košuljom, crnim sakoom te crnom mašnom, a ukrasili su je i s dvije crvene ruže.

Ispod torte pisalo je na engleskom: "Sretan rođendan!" Na fotografiji Luka u krilu drži najmlađu kći Sofiju, dok mu žena i starija kći poziraju svaka s jedne strane. Ivano je stao iza tate i obgrlio ih rukama, a cijela obitelj uživala je u druženju. Fotografiju je lajkalo gotovo pola milijuna ljudi, a ispod se skupilo više od pet tisuća čestitki.

Osim pratitelja, rođendan su mu čestitale i službena stranica Real Madrida, Eura 2020, kao i suigrači Ivan Perišić, Ivan Rakitić, Duje Čop, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko, Dominik Livaković, ali i glumci Luka Peroš i Enis Bešlagić.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.